Lasten ja nuorten ravintopalvelut

Päiväkoti- ja kouluruokailulla voimme antaa lapsille ja nuorille mallin terveellisestä ja monipuolisesta ruokailusta.

Yhtiömme noudattaa voimassa olevia ravitsemussuosituksia kaikilla asiakasryhmillä. Suositusten toteutuminen varmistetaan oikeanlaisilla tuotelinjauksilla, huolellisesti suunnitelluilla ateriakokonaisuuksilla ja ruokalistoilla sekä ravintoainelaskelmilla.

Tavoitteenamme on edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä fyysistä ja henkistä kasvua. Toiminnassamme huomioidaan erityisesti  kasvatukselliset, terveydelliset ja elämykselliset tavoitteet. Ruokailun tulee olla virkistävä ja miellyttävä yhdessäolon hetki koulu- ja hoitopäivän lomassa myös lasten ja nuorten parissa työskenteleville aikuisille.

Kouluilla ruokailevat voivat noutopöydästä valita kahdesta pääruokavaihtoehdosta, josta toinen on kasvisruokaa. Tarjolla on myös tuoreita salaatteja ja kasviksia. Päivittäin koostettu mallilateria opastaa oikeisiin valintoihin.

Helpottamassa terveellisten valintojen tekemistä käytössämme on
sydänmerkki-ateriajärjestelmä.

TIETOA KOULURUOKAILUSTA KOTIVÄELLE!

Opetushallituksen Kotiväki-sivusto on tarkoitettu kouluikäisten vanhemmille ja huoltajille. Sivustolle on kerätty tiivistettyä ja mahdollisimman selkeää tietoa kouluruokailusta, ruoka- ja ravitsemuskasvatuksesta ja kouluikäisen ravitsemuksesta. Tavoitteena on tukea kodin ja koulun välistä yhteistyötä ja edistää kouluikäisten hyvinvointia.

Klikkaa tästä ja tutustu Opetushallituksen Kotiväki-sivustoon.

Koulujen palvelukeittiöiden, oppilas- ja opiskelijaravintoloiden yhteystiedot löydät täältä.


Huomio koulun henkilökunta! Koulujen retkieväiden tilauslomakkeet
vuodelle 2017 löydät sivuiltamme Yritys ja palvelut > Lomakkeita asiakkaan avuksi